Anmeldelser

Jane, 51 år, mor til teenager datter med angst

“Som mor til en 17-årig datter med angst, kan jeg kun anbefale We.Care.Vores datter har udviklet angst for blandt andet at deltage i sociale sammenhænge, det være sig privat som skolemæssigt, hvor hun går i 2. g. på et gymnasie. I forbindelse med nedlukningen omkring corona blev hun mere og mere isoleret og til sidst kunne vi som forældre ikke længere støtte op omkring, at hun skulle komme i bedring. Jeg fik af en veninde anbefalet We.Care og så det som den optimale løsning i og med at vores datter kunne få online hjælp hjemme fra værelset, nu hvor det var umuligt for hende at bevæge sig ud af huset. Hun startede med at skrive med psykologen og lige op til den kommende skolestart havde hun en online samtale. Hun siger selv, at havde det ikke været for denne samtale, ville det have været helt utroligt svært/umuligt at komme i skole igen. Hun passer nu sin skolegang, er stadig udfordret på den sociale del, men flere samtaler er i vente.

Derudover har det været en helt utrolig nem og god oplevelse for mig som mor at kommunikere med We.Care. De har altid været yderst hurtige til at svare med en rigtig behagelig og imødekommende tone og hjælpsomheden har været i top.
Mvh. en glad mor”

 

Michala

“Jeg benytter mig af de links med ekstra indhold I sender udover mit forløb med psykologen. Jeg synes i har så meget, der faktisk hjælper mig. Så det er jeg virkelig glad for. Mit skriftlige psykologforløb med Anne går virkelig også godt! Så jeg holder ved og er helt sikker på jeg nok skal få det rigtig godt igen.”

Freya, 34 år

“Both times I used We.Care I got the help that I needed. I am happy that I found We.Care and I have always had success in getting help with the challenges that I have been working on.”

Mette, 37 år, Lektor

“Jeg er godt igang. Det er den helt rette måde for mig, at få styr på nogle ting. Jeg er vild med at det er online og at jeg kan svare når det lige passer ind i min hverdag.”

Peter, 20 år, bor i Frankrig

“We.Care har været perfekt for mig, som bor i udlandet og derfor ikke har mulighed for at gå til en almindelig dansk psykolog. Min psykolog er professionel og rar, og der er sjældent problemer med teknikken.” 

Lisbeth, 51 år, Kunstner

“We.Care psykologen har med sin tillidsvækkende, og oprigtige interesse givet mig præcis den omsorg og forståelse for min situation jeg har haft brug for. Gennem konkrete brugbare øvelser, og følelse af aldrig at stå alene med problemerne, står jeg tilbage med følelsen af at jeg nu igen kan komme godt videre i mit liv. Den viden at jeg næste dag med garanti blir’ hørt, forstået og via dialog får sat flere ord på mine tanker, har givet mig den trøst og ro indeni at jeg nu føler mig mere robust, fordi jeg har fået de rigtige redskaber til at kunne handle på en hensigtsmæssig måde. Tak.”

Emma, 20 år

”Mit forløb ved We.Care har været helt fantastisk. Jeg fik hurtigt en psykolog som jeg klingede super godt med. Jeg var rigtig glad for at jeg havde en at snakke med når det hele blev svært.”

”Jeg havde brug for at komme ud med det hele, når jeg havde det på hovedet. Jeg oprettede en profil og fik en psykolog der passede til mine behov. Jeg skrev til min psykolog, når jeg havde brug for det – om natten, i skolen, om dagen – og så svarede han næste gang, at han var online. Jeg har lært man skal række ud og sige til, når man har brug for hjælp.”

Louise, 27 år

Det har været en stor støtte at kunne skrive, når man stod i det og så få et svar relativt hurtigt. Jeg har håndteret en del kriser på den måde. Jeg var desperat efter at få en psykolog, som var kvalificeret til at arbejde med mine udfordringer. Og det fandt jeg. Jeg følte, at der blev taget godt hånd om mig.

 

Julia, 29, Marketing Manager

“Talking with Arni was like someone holding up a mirror, forcing me to face what I already know inside to understand how it influences my life. I felt more accountable and dedicated to the process since I knew he was there waiting for updates on how I am doing. I am in a better place than what I was when I started with We.Care. I learned a lot over the last months and it was good to have a professional putting things into perspective.

I personally preferred the writing as it simply gave me more time to think about things, reflect and put thoughts into words. Also I can do it in my own rhythm and speed.

I would recommend We.Care. I liked the overall experience. It is quite easy to incorporate into one’s life, even though one works full-time. And the price for value ratio is also fair. I personally believe that so many people would benefit from talking to a therapist, so it is quite a shame that it is still attached with such great stigma in our society. But We.Care provided me with a solution that worked for me, my needs and my life circumstances, to focus on my mental well-being.

And also – great customer service!”

Sarah, 21 år, Personlig assistent

“Jeg vil sige jeg har været tilfreds med mit forløb med Anne. Jeg føler hun har haft forstået mig og hvad jeg har været igennem og hvad det er der har haft gået mig på. Hun var det jeg havde behov for med de problemer jeg har haft. Jeg synes selv jeg har fået det ud af det som jeg gerne ville have.” 

Mette, 51 år

“Jeg var meget glad for chat-hjælpen og video-sessionen. Det hjalp mig godt videre i en svær tid, hvor jeg havde brug for refleksion og gode spørgsmål.”

 

Michelle, 29 år

“Forløbet hos We.Care var super! Har fået rigtigt meget ud af det. Mere end jeg faktisk troede. Jeg var gravid og mistede barnet for lidt siden og hele forløbet har faktisk også hjulpet med at bearbejde det. Min angst og bekymringer er mindre end det var i starten af forløbet og jeg tænker mere positive ting om mig selv. Jeg har lært så meget om mig selv og har også ændret mig meget siden”

Laura, 33 år

“The chat and video sessions have worked very well for me:) The chat is a nice way to be able to reflect over things on an ongoing basis and takes away the pressure to have to remember everything you want to discuss, which could be the case in traditional face-to-face therapy.  By having the video connection gives the added value of being able to better connect with the person you are sharing quite personal things to and fill in the gaps that inevitably occur in writing. I’m happy to have tried We.Care and now know where to seek help next time, if needed.

What surprised me with trying this approach was that after some time went by, I started to feel that it would be nice to meet the person (in person) that I’m sharing personal issues to. Initially I didn’t think about this aspect. I think that that could be a nice option to have in some way. In case I would continue the therapy later and it would be an ongoing thing, I might be inclined to arranging one physical meeting with the therapist least once, just to have that extra sense of trust. But please don’t get me wrong, the therapy with Arni was very good and I was very comfortable with everything 🙂 I’ve been super happy with the overall experience and have already advertised it to friends 🙂 Thank you again and see you later!”

Har du selv en oplevelse med We.Care®, som du vil dele?
Så vil vi meget gerne høre fra dig på hello@we.care eller giv os en anmeldelse på Trustpilot

About We.Care

Email: hello@we.care
Phone: +45 53 53 59 17
(Weekdays 9am-5pm)

We.Care
c/o Podimo
Gasværksvej 16, 4
1656 København V
Denmark
Central Business Registration No. (CVR): 39825406

About Us | Jobs | Contact

Terms & Conditions, Privacy Policy, Cookies

For the Press

We.Care in the Media

News

Contact for the Press:
Phone: +45 23 32 11 63
presse@we.care

For Psychologists

Are you looking for a secure online tool for your praxis?
More about the software for psychologists here

Interested in being a psychologist with We.Care?
See the job posting here

If you or anyone else is harming you or others, you should not use We.Care. Please 112 instead.

Er du i tvivl om noget?
Spørg os om alt.