Autoriseret psykolog

Nicolai P 

Særlige ekspertområder:

Stress, depression, angst, parforhold, skilsmisse, singleliv, børne- og familieproblematikker.

Kort beskrivelse

Jeg har gennem årene modtaget efteruddannelser i bl.a. mentalisering, vredeshåndtering, kognitiv psykologi, palliativ psykologi, refleksionsmetoder og spørgeteknikker. Jeg er desuden uddannet supervisor og forestår oplæring af nye psykologer.Som en del af mit arbejde bruger jeg meget tid på at holde mig opdateret med den nyeste forskning, nye teknikker osv. Jeg er stor tilhænger af metakognitiv terapi og positiv psykologi. De er effektive og giver hurtigt dig som klient redskaber til selv at gøre noget ved din situation. Jeg er her for at hjælpe dig, og jeg vil gøre mit bedste for at du hurtigt kommer i bedring. Jeg har som udgangspunkt klienter udenfor normal arbejdstid (morgen, sen eftermiddag, aften, weekend).

Jeg glæder mig til at møde dig og sammen finde ud af, hvordan vi får hjulpet dig bedst videre.

Du behøver ingen henvisning

Kort om Nicolai P

Fødselsdato: 11/2 1976

Erhvervserfaring: Jeg har arbejdet fuld tid som psykolog siden 2003 (opnåede autorisation i 2007)

Uddannelse: Cand.psyk. fra Københavns Universitet

Kurser:

  • Palliativ psykologi
  • Mentalisering
  • Vredeshåndtering
  • Kurser i kognitiv psykologi
  • Kurser i refleksionsmetoder
  • Supervisor
  • Tonsvis af selvstudier indenfor psykoterapi og forskning i psykologi

Sprog: Psykologhjælp på dansk og engelsk

 

NB: Er det Nicolai P, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi hjælper dig igang

Psykologhjælp over video

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

> Læs mere og se priser her

w

Skriftlig psykologhjælp

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

> Læs mere og se priser her

Kontakt en psykolog med det samme

Hvad er online psykologhjælp?

Har du spørgsmål?
Kontakt Client Care