Autoriseret psykolog

Maja K

Særlige ekspertområder:

Stress, depression, angst, PTSD, ADHD, misbrug, komplekse traumer, personlig udvikling, parforhold og andre nære relationer samt vejen til et bæredygtigt arbejdsliv.

 

Bred klinisk erfaring

Jeg tror på, at vi alle behøver frihed til at leve det liv, vi ønsker, og at forbindelser til andre mennesker giver os styrke og trivsel. Mit mål er at være din guide på vejen mod større mental velvære, frihed og forbindelse til dig selv, mennesker i dit liv og verden omkring dig. Jeg vil hjælpe dig med at identificere de underliggende årsager til dine udfordringer og udvikle strategier til at håndtere dem. Jeg har en forkærlighed for den gratis hjælp vi kan få fra naturen og hvis du ønsker det, kan vi drage redskaber og læring ind herfra.

Du behøver ingen henvisning

Kort om Maja

Alder: Født 4. oktober 1988

Erhvervserfaring:

Erfaring fra Psykiatrien, PPR, Institut for Relationspsykologi og TUBA (NGO, der tilbyder terapi til unge, der er vokset op i hjem med misbrugsproblemer)

Uddannelse: Cand.psych. aut.

Kurser og efteruddannelse: 

Sideløbende med min akademiske uddannelse, har jeg fuldført 6 års uddannelse i indre lederskab og naturbaserede interventioner udsprunget af Ehama Institut i New Mexico. Min vision er at bygge bro mellem visdom fra de oprindelige folk og den nyeste forskning fra sundhedsvidenskaben.

Sprog: Psykologhjælp på dansk, engelsk og til dels svensk

 

NB: Er det Maja, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Min behandlingsform

Mit mål som autoriseret psykolog, er at være din guide på vejen mod det, som giver netop dig en følelse af mental velvære, overskud og glæde. Jeg kan hjælpe dig med at frigøre dig fra begrænsende tankemønstre og adfærd, som måske har været overlevelsesmekanismer, men som ikke længere tjener dig. Sammen kan vi arbejde mod en bedre forbindelse til dig selv, mennesker i dit liv og verden omkring dig.

Som psykiateren Irvin Yalom skrev: “terapi handler om at finde dit eget svar og dit eget potentiale til at tage kontrol over dit liv.” Jeg tror på, at du er ekspert i dit eget liv, og jeg vil arbejde sammen med dig for at opdage dine sande følelser og behov, så du kan bruge dem som kompas. Ved hjælp af evidensbaserede metoder, såsom Metakognitiv terapi, ACT, Naturterapi og Positiv psykologi, vil jeg hjælpe dig med at identificere de underliggende årsager til dine udfordringer og udvikle konkrete strategier til at håndtere dem.

Terapi er ikke kun en proces mod at behandle sygdom, men også en mulighed for personlig vækst og forandring. Jeg tror på, at terapi kan være en mulighed for at genopdage dig selv, finde indre styrke og genskabe en dyb forbindelse, så du ikke længere føler dig fortabt og forvirret. Kriser og lidelser kan være gaver, der er pakket utroligt grimt ind. Min rolle kan sidestilles med en guide, der kender psykologiens landskab. Jeg viser dig et landkort, så det bliver nemmere at finde din vej. Jeg vil også tilbyde dig specifik rådgivning, hvis du har mere brug for det.Jeg forstår, hvor svært det kan være at åbne op om dine følelser og tanker, men jeg vil skabe et trygt og støttende rum for vores samtaler. Du vil blive mødt med forståelse og empati, og jeg vil lytte til dig uden fordømmelse.

Mine samtaler er tilgængelige på forskellige tidspunkter, så du kan vælge den tid, der passer dig bedst og hvor du har mulighed for at tale uforstyrret. Jeg foretrækker selv formiddag, hvor jeg er den bedste udgave af mig selv. Under vores samtaler sidder jeg i mit hyggelige kontor i skoven, hvor atmosfæren er rolig og afslappet. Jeg inviterer dig til selv at sidde et behageligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret undervejs.

Du kan forvente at få konkrete værktøjer og strategier, som er skræddersyet til dine behov og mål. Jeg har en særlig kærlighed for den hjælp, vi kan få fra naturen og hvis du ønsker det, kan vi desuden drage redskaber og læring ind herfra.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at opnå større mentalt velvære, frihed og forbindelse i dit liv. Vi hjælper dig igang

Psykologhjælp over video

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

> Læs mere og se priser her

w

Skriftlig psykologhjælp

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

> Læs mere og se priser her

Kontakt en psykolog med det samme

Hvad er online psykologhjælp?

Har du spørgsmål?
Kontakt Client Care