Autoriseret psykolog

Jeanette O.

Særlige ekspertområder:

Enkelt traume, komplekse traumer, udviklingstraumer, tilknytningstraumer, omsorgssvigt, PTSD, angst, depression, nære relationer, familiedynamikker, vold & seksuelle overgreb, kønsidentitet, sorg & kriser, selvmordstanker

 

Bred klinisk erfaring

Livet skal forstås ind i en kontekst, og selvom mennesker har oplevelser tilfælles, så vil der være stor forskel på, hvilken måde de håndterer svære situationer på, og hvilken hjælp de har brug for. Jeg arbejder derfor eklektisk, hvilket betyder at metoderne og tilgangen i et behandlingsforløb tilpasses hver enkelt klient, og jeg gør det altid ud fra et helhedsorienteret perspektiv, så forståelsen for det indre liv sættes i forbindelse med den ydre verden. Jeg vil have fokus på, hvad der vil være den bedste hjælp for dig, og jeg vil forsøge at facilitere refleksioner omkring nye måder at håndtere det svære i livet på og tilbyde andre redskaber til håndtering af sære følelser

Du behøver ingen henvisning

Kort om Jeanette

Alder: Født 16. September 1984

Erhvervserfaring:

Jeg har min primære erfaring fra børne-, unge- og familieområdet, hvor jeg i flere år har været ansat i kommunalt regi samt i Grønland. Jeg har også erfaring fra psykiatrien og traumeområdet fra regionalt regi.

Uddannelse: Cand.psych. aut.

Kurser og efteruddannelse: 

Bl.a.:

 • ”Relation og fortælling – Tilknytningsmønstre i en behandlingskontekst” ved Sarah Daniels.
 • Kursus i traumetest til børn: OCTS.
 • ”Psykologisk behandling af problematisk vrede hos voksne – i et kognitivt adfærdsterapeutisk perspektiv” ved Stine Bjerrum Møller. 
 • ”Skilsmissekonflikter og parterapi” ved Lone Algot Jeppesen.
 • ”Adoptionsspecifikke forhold” ved Anette Buch-Illing. 
 • Digitale krænkelser og unges risikoadfærd på nettet” ved Helene Jansen.

  Sprog: Psykologhjælp på dansk

   

  NB: Er det Jeanette, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Min behandlingsform

  Jeg er nysgerrig på mine klienters narrative fortællinger, og jeg gør mig umage med at danne gode relationer, hvor mine klienter kan føle sig trygge, føle sig lyttet til og opleve forståelse for det, som de bringer ind i samtalerne. Jeg lægger vægt på en autentisk og ægte samtale, hvor mine klienter altid vil opleve transparens og etisk ansvarlighed. Jeg taler løbende ind i, hvad der er virksomt i samtalerne, og hvad der skal justeres på, således at mine klienter får det bedste virtuelle rum at kunne dele deres svære oplevelser, tanker og følelser. Jeg arbejder systemisk, narrativt, mentaliserende og kognitivt med blik for det biopsykosociale, men behandlingsformen tilpasses altid efter den enkeltes klients behov

  Vi hjælper dig igang

  Psykologhjælp over video

  Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

  > Læs mere og se priser her

  w

  Skriftlig psykologhjælp

  Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

  > Læs mere og se priser her

  Kontakt en psykolog med det samme

  Hvad er online psykologhjælp?

  Har du spørgsmål?
  Kontakt Client Care