Autoriseret psykolog

Esther D. 

Særlige ekspertområder:

Arbejdsrelaterede udfordringer, organisatoriske udfordringer, stress, angst, depression, nære relationer, kriser og konflikthåndtering.

 

Solid erhvervspsykologisk erfaring

Intet menneske er ens og ingen udfordringer er ens, derfor er det vigtigt for mig først og fremmest, at give plads til at forstå essensen af de forskellige udfordringer. Jeg er ikke bundet til en metode. Jeg foretrækker i højere grad at tilpasse metoderne til den person jeg sidder overfor. 

De metoder jeg især benytter til samtaleterapi er: Kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy, Systematisk terapi, Coaching og Psykoterapi.

Du behøver ingen henvisning

Kort om Esther

Erhvervserfaring:

2020 – 2022: De sidste to år har jeg været ansat som leder inden for socialpsykiatriske område. Jeg har i den forbindelse haft personaleledelse, konflikthåndtering, krisehåndtering, supervision og undervisning, som en del af de primære arbejdsopgaver.

Siden 2020 har jeg haft min egen virksomhed. Mængden af arbejdsopgaver har været afhængige af, hvad der har været rum og tid for i forhold til min fastansættelse. Med min egen virksomhed har jeg undervist i professionelle arbejdsrelationer og arbejdsstres, superviseret personale og samtaleterapi.

 

Uddannelse:

Cand.psych. fra Aalborg Universitet i 2015

Sprog:
 Dansk, færøsk og engelsk

 

NB: Er det Esther, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi hjælper dig igang

Psykologhjælp over video

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

> Læs mere og se priser her

w

Skriftlig psykologhjælp

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

> Læs mere og se priser her

Kontakt en psykolog med det samme

Hvad er online psykologhjælp?

Har du spørgsmål?
Kontakt Client Care