Autoriseret psykolog

Anna F.

Særlige ekspertområder:

Personlig udvikling, stress, smertetackling, mentale reaktioner på fysisk sygdom, angst, depression, traumer, kropsidentitet, forældreskab, klimakterie/overgangsalder, parforhold og nære relationer.

 

Bred klinisk erfaring

Jeg anvender flere forskellige teoretiske tilgange og metoder i mit arbejde. Jeg er inspireret af narrativ og systemisk terapi, compassion fokuseret terapi, eksistentiel terapi, kognitiv og metakognitiv terapi. Selve samtaleforløbet og metoderne tilpasses altid til dig og dine behov.

Mennesker er forskellige og derfor kræver forskellige problemstillinger naturligvis forskellige forståelsesmuligheder for herved at skabe flere nye løsninger i dit liv. Hvilken tilgang, der anvendes i terapien, afhænger derfor af dig som person, situationen og de temaer, der er i fokus. I terapien hænger tilgangen derfor uløseligt sammen med, hvad der skaber størst udvikling og fremgang for dig.

Du behøver ingen henvisning

Kort om Anna F

Født: 1970

Erhvervserfaring
Siden jeg færdiggjorde min uddannelse har jeg fået en bred erfaring indenfor mit fag, både som terapeut, som konsulent og som leder. Jeg har været ansat i det private såvel som det offentlige, og stiftede i 2012 min egen virksomhed. Jeg har igennem alle årene sideløbende hermed undervist, eksamineret og holdt foredrag.

Uddannelse, kurser og efteruddannelse
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1998 og har siden løbende tilegnet mig viden indenfor mit fagområde gennem kurser, uddannelse og litteratur. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet og modtager løbende supervision på mit arbejde, ligesom jeg gør brug af evidensbaserede metoder.

NB: Er det Anna F, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

     Om Anna F.s behandling

Der kan være mange grunde til at søge hjælp hos en psykolog. De fleste mennesker vil opleve svære og uoverskuelige perioder i løbet af deres deres liv. Det kan skyldes større forandringer i livet, problemer i de nærmeste relationer, sorg eller krise, men følelsen kan også ramme uden en umiddelbar årsagsforklaring. Der er mange måder at reagere på i disse situationer .Det kan fx komme til udtryk som angst, depression, stress, i udfordrede relationer samt i form af tabt virkelyst, glæde og mening.

Uanset årsagen er du velkommen hos mig. Som psykolog kan jeg hjælpe dig med at opnå større indsigt i og forståelse af dine problematikker og reaktionsmønstre. I samtaler med mig vil du få mulighed for at undersøge og bearbejde dine oplevelser, tanker og følelser på en måde, som kan give dig nye perspektiver på dig selv og dine ressourcer. Samtalerne kan gøre dig klogere på, hvordan du på en hensigtsmæssig måde kan agere i det, der er svært, og hjælpe dig til at få øje på nye muligheder for at skabe ønskede forandringer i dit liv.

Det kan være både meget udviklende og sårbart at åbne sig for et andet menneske, og arbejde med smertefulde følelser og selvsaboterende mønstre. Det kræver tillid og vilje. I samarbejdet med mig bliver du mødt med ro, nærvær, medfølelse og respekt. Jeg arbejder aktivt og fokuseret. Det betyder, at jeg holder dig fast og er en aktiv part i samtalerne, så du får mest mulig ud af vores samtaler.

Vi hjælper dig igang

Psykologhjælp over video

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

> Læs mere og se priser her

w

Skriftlig psykologhjælp

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

> Læs mere og se priser her

Kontakt en psykolog med det samme

Hvad er online psykologhjælp?

Har du spørgsmål?
Kontakt Client Care