Autoriseret psykolog

Signe W

Særlige ekspertområder:

Angstlidelser, stress, selvværd, depression og fysiske traumer (f.eks. hjernerystelser)

 

Bred klinisk erfaring med børn og børnefamilier

Jeg er fascineret af udvikling, forandring og muligheden for at arbejde med og ændre det som er svært. At brydes med livet er en del af at leve, men nogle perioder kan være så vanskelige, at det er nødvendigt med professionel støtte og samtaleterapi. Det er min personlige og professionelle ambition at skabe et trygt rum, som støtter den forandring og udvikling du har brug for. Som menneske og psykolog er jeg imødekommende, ikke-dømmende og nysgerrig. Jeg har i de sidste 14 år arbejdet online som privat psykolog ved siden af mine andre psykologstillinger. Jeg har god erfaring med hvad det særlige ”online rum” kan i forhold til sårbarhed, åbenhed og fleksibilitet.

Du behøver ingen henvisning

Kort om Signe W

Fødselsdato: 08.08.1978

Erhvervserfaring:
Jeg har arbejdet som psykolog siden 2007

Uddannelse:
Kandidatuddannelse i psykologi, 3-årig uddannelse i klinisk psykologi, 3-årig Ph.d. i online terapi.

Kurser og efteruddannelse:
Jeg har deltaget i en række kurser i bl.a. neuropsykologi, Acceptance and Commitment terapi, Meta-kognitiv terapi, Kognitiv terapi, Mindfulness og Self-compassion terapi. Jeg er desuden certificeret yogalærer og certificeret online terapeut.

NB: Er det Signe W, du specifikt ønsker at booke, skal du blot skrive det i kommentarfeltet, når du registrerer dig. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Signes behandlingsform

Mit primære teoretiske og metodiske udgangspunkt når jeg arbejder online er meta-kognitiv terapi. Jeg har desuden omfattende erfaring med Acceptance and Commitment Therapy, mere traditionel kognitiv adfærdsterapi og mindfulness.

Udover min uddannelse som psykolog fra Københavns Universitet har jeg færdiggjort en Ph.d. om online terapi og en 3-årig videregående uddannelse i klinisk psykologi. Jeg har desuden taget en række forskellige kurser og har arbejdet med terapi i mange forskellige sammenhænge og i forskellige lande. I dag bor jeg i New Zealand med min mand og mine 3 børn.


Vi hjælper dig igang

Psykologhjælp over video

Videokonsultationerne foregår som en traditionel konsultation ansigt-til-ansigt live via web-kamera på din computer, tablet eller smartphone, som du kender det fra fx. Teams eller Zoom. Men det foregår via We.Cares egenudviklede krypterede og sikre løsning.

> Læs mere og se priser her

w

Skriftlig psykologhjælp

Den skriftlige psykologhjælp foregår ligesom på email, men over en krypteret og sikker platform. Du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det. Din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage.

> Læs mere og se priser her

Kontakt en psykolog med det samme

Hvad er online psykologhjælp?

Har du spørgsmål?
Kontakt Client Care