Din Aftale
Hos WeCare

Hvor længe binder jeg mig?

Du kan til enhver tid opsige din aftale og vil ikke blive trukket yderligere efter opsigelse. aftaleperiodens slutdato vil fremgå i dit dashboard. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os under support.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan til en enhver tid og uden begrundelse opsige din aftale. Du vil fortsat kunne anvende din aftale frem til ophør af den gældende aftaleperiode. Hvis du ønsker at opsige din aftale, skal du skrive en e-mail til hello@we.care. Du skal skrive til vores email, så vi kan sikre, at de journaler, du måtte have gemt på din konto, kan blive eksporteret korrekt til dig jævnfør journalpligten på 5 år.

Hvordan foregår betaling?

Når du vælger den aftale, som passer bedst til dine behov og ønsker, bliver du bedt om at indtaste dine kortoplysninger. Herefter vil du automatisk blive trukket det aftalte beløb hver måned.

Hvordan ved jeg at min psykolog har skrevet til mig på We.Care?

Hvis du er logget ind på hjemmesiden eller på appen, vil det fremgå ved en rød prik, at der er kommet en ny besked til dig. Hvis du ikke er logget ind, vil du modtage en email om, at der er blevet skrevet en besked til dig.

Hvordan booker jeg en videosamtale med min psykolog?

Du aftaler tidspunkt for afholdelse af videokonsultationen i kalenderfunktionen sammen med din psykolog, når du er logget på som bruger. Kalenderfunktionen finder du ved at trykke på beskedikonet oppe i højre hjørne og derefter trykke på kalenderikonet nederst i midten. Når du trykker på kalenderikonet kommer der en række af dage og tider op, hvorefter du kan foreslå op til tre tider til din psykolog. Du sender forslagene ved at trykke ‘Send Anmodning’. Både du og din psykolog kan foreslå tider for en konsultation til hinanden.

Hvordan accepterer jeg en videosamtale med min psykolog?

Du accepterer en tid din psykolog har foreslået ved at trykke på den tid der passer dig for eksempel 10:00-11:00, og derefter trykke på ‘Book konsultation’. Derefter vil aftalen fremgå på dit og psykologen dashboard. Hvis ingen af tiderne passer dig, kan du sende andre forslag til din psykolog ved at trykke på ‘Foreslå nyt tidspunkt’, og derefter vælge op til tre tidspunkter der passer dig bedre.

Hvordan ændrer jeg en videosamtale med min psykolog?

Du kan ændre tidspunktet for afholdelse af videokonsultation indtil 24 timer før samtalens begyndelse.

Hvornår skal jeg senest aflyse en videosamtale med min psykolog?

Du kan aflyse din videokonsultation indtil 24 timer før samtalens begyndelse. For aflysninger derefter opkræves fuld betaling.

Registrer dig hos We.Care og bliv matchet med en psykolog

 

Priser på psykologhjælp

Spørgsmål til We.Care?
Få personlig support