Bliv online psykolog hos We.Care

Få en supplerende indkomst fra online psykologbehandling, når og hvor det passer dig.

WeCare.Software har på kort tid vokset sig til at være blandt de foretrukne online værktøjer hos danske psykologer med egen praksis. Men der er stadig mange danskere, der af mentale eller praktiske årsager ikke modtager traditionel psykologbehandling, og dem vil vi gerne hjælpe til at få det bedre gennem online psykologbehandling. Derfor lancerer vi nu We.Care, hvortil vi ansætter psykologer til at yde online psykologbehandling til alle danskere. Så er du interesseret i at yde online psykologbehandling til klienter på et sikkert og brugervenligt værktøj, når det passer dig? Så kan du blive en del af en hurtigt voksende online virksomhed, der nu søger autoriserede psykologer inden for en række terapeutiske områder. Med online psykologbehandling hos We.Care kan du supplere indkomsten fra din eksisterende praksis med en fast aftale om et bestemt antal timer, hvor du selv kan tilrettelægge tid og sted. Samtidig kan du dygtiggøre dig inden for en faglig disciplin, der i fremtiden bliver afgørende for den digitale udvikling af psykologfaget.

Vi tilbyder:

 • Fast aflønning med et garanteret honorar
 • Forum for faglig sparring og udvikling inden for feltet online psykologi
 • Læringsforløb i alle funktioner i We.Care
 • Træningsforløb i online konsultationer
 • Fleksible arbejdsforhold: Afhold konsultationer i din praksis eller dit hjem, når det passer dig
 • En ambitiøs arbejdsplads i vækst, der arbejder målrettet for at forbedre danske psykologers værktøjer

Vi søger psykologer, der:

 

 

 • Er autoriserede
 • Har interesse for og gerne erfaring med online terapi-forløb
 • Vil afholde minimum 3 x 45 minutters konsultationer om ugen (kan både være skriftlige og over video)
 • Har fremragende formidlingsevner
 • Kan repræsentere We.Care med professionnalisme og iver
 • Kan leve op til vores retningslinjer for klientsikkerhed

Om We.Care

We.Care er udviklet af et team af psykologer og erfarne erhvervsfolk med et brændende ønske om at fremme mental sundhed og med en stærk overbevisning om, at teknologi skal hjælpe folk til at få det bedre. Selve softwaren er udviklet sammen med autoriserede psykologer, hvor faglighed og teknologi går hånd i hånd. Visionen bag virksomheden er at gøre psykologhjælp mere tilgængeligt for alle. Både dem, der allerede får psykologhjælp og for dem, der af praktiske eller mentale årsager ikke får psykologhjælp, selvom de har et behov. På We.Cares krypterede platform får klienter psykologhjælp af en autoriseret psykolog via chat og video. På WeCare.Software kan psykologer med deres egen praksis benytte samme værktøj til online psykologbehandling af deres egne klienter.

www.We.Care: Online psykologhjælp til alle danskere af We.Cares autoriserede psykologer.
www.WeCare.Software: Et online værktøj til psykologer og psykologhuse med egne klienter.

Løbende ansættelsesrunder – Kontakt: Linisha Palm // hello@we.care

Spørgsmål til We.Care?
Få personlig support